Magazin atestat GPeC

S>kip to Main Content »

Contact


CONCEDIU

Click pe poza pentru a o deschide pe tot ecranul

Ansamblu Mobilier birou Firenze IV - la Mobilena

Numele Produsului Pret
Birou Firenze
4434 RON
Birou lateral stanga Firenze
2441 RON
Birou lateral dreapta Firenze
2441 RON
Birou mic Firenze
3358 RON
Dulap cu 4 usi Firenze
3246 RON
Dulap ingust cu 2 usi stanga Firenze
1824 RON
Dulap ingust cu 2 usi dreapta Firenze
1824 RON
Element colt pentru produsele inguste Firenze
318 RON
Element colt pentru produsele late Firenze
393 RON
Panel lateral - dreapta Firenze
637 RON
Panel lateral - stanga Firenze
637 RON
Raft cu 3 sertare Firenze
2357 RON
Raft cu 3 usi si 1 sertar Firenze
2712 RON
Raft ingust dreapta Firenze
1441 RON
Raft ingust stanga Firenze
1441 RON
Vitrina cu 2 usi dreapta Firenze
1861 RON
Vitrina cu 2 usi stanga Firenze
1861 RON
Vitrina cu 3 usi si 3 sertare Firenze
7896 RON
Vitrina cu 4 usi Firenze
3114 RON
Vitrina 6 usi, 3 sertare Firenze
7371 RON

Scurta Prezentare

Ansamblu mobilier birou in stil clasic, cu fronturi din lemn masiv de arin si carcasa din panouri furniruite cu furnir din lemn de cires in finisaj lucios. Finisarea este cu pori inchisi, in acest fel suprafata este lucioasa. Disponibil in culoare cires.

Detalii

Colectie de mobiler clasic cu aspect lucios in culoare cires. Finisajul folosit este din esenta de lemn de cires.
Partea de lemn masiv si furnirul sunt lacuite pentru obtinerea finisajului final. Piesele din cadrul colectiei de mobila se pot achizitiona si separat, existand posibilitatea de a-ti alege cate piese de mobilier doresti, sau doar o singura piesa, sau a le combina cu piese din alte colectii de mobila, creand spatiul tau unic si realizand propriul tau design interior.

Fronturile sunt din lemn masiv, iar compartimentarile interioare din panouri furniruite.

Configuratia produselor pentru ansamblul din poza este, de la stanga la dreapta, urmatoarea:
- Panel lateral stanga ( nu se observa in poza)
- Vitrina 2 usi x 4
- Raft Ingust/ Element colt pentru produsele inguste
- Vitrina 2 usi x 3
- Panel lateral dreapta


- Panel lateral stanga ( nu se observa in poza)
- Dulap Ingust 2 usi x 2
- Raft 3 usi 1 sertar
- Panel lateral dreapta

- Birou

Celelalte produse, care nu apar in poza de ansamblu se pot vedea in schite la sectiunea Mai multe Poze, sub poza principala. In cazul configurarii in L se recomanda folosirea elementelor pentru colt - pentru produse inguste sau late. Scaunele se gasesc la categoria Scaune.


DIMENSIUNI si mai multe informatii

Disponibilitate La comanda. Termen de livrare 30 - 45 de zile. Preturile la aceste produse nu sunt actualizate. Este posibil sa fie disponibile si alte repere decat cele afisate. Pentru oferta completa si preturile la zi va rugam sa ne contactati.
Pret Neactualizat Preturile produselor sunt in curs de actualizare. Pentru preturi, comenzi, si alte detalii va rugam sa ne CONTACTATI AICI

Pana la actualizarea preturilor la aceste produse, nu vom da curs comenzilor efectuate direct pe site, prin adaugarea produselor in cos si trimiterea comenzii, iar comenzile care contin aceste produse vor fi anulate.
Modalitate de Plata si Transport Comenzile care contin aceste produse, nu se pot livra prin curier din motive de siguranta a produselor, cu exceptia produselor de mici dimensiuni precum masute sau scaune. Ca urmare plata ramburs nu este disponibila. Aceste produse se vor livra prin Transport Specializat in conditii de maxima securitate. Daca comanda contine produse care se livreaza prin metoda- Transport Specializat - intreaga comanda se livreaza prin Transport Specializat. Puteti afla modalitatea de livrare disponibila pentru produsele care le doriti selectand produsele care va intereseaza (se bifeaza produsele) iar apoi folositi optiunea Estimeaza Cost Transport. Va aparea modalitatea de transport disponibila si costul transportului. Produsele care se livreaza prin Transport Specializat si sunt pe stoc se pot plati prin 2 modalitati de plata care apar in procesul de comanda:
- integral cu ordin de plata prin banca in maxim 5 zile de la data comenzii. Plata se face pe baza facturii proforma emisa automat dupa efectuarea comenzii, care contine detaliile necesare platii.
- Plata cu cardul in 2-12 rate fara dobanda DOAR prin CREDIT Card emis de oricare din bancile ING Bank | Banca Romaneasca | UniCredit Tiriac | OTP Bank selectand optiunea disponibila in procesul de comanda.

Daca produsele nu sunt pe stoc se pot plati astfel:
- integral cu ordin de plata prin banca in maxim 5 zile de la data comenzii. Plata se face pe baza facturii proforma emisa automat dupa efectuarea comenzii, care contine detaliile necesare platii.
- cu avans de 50% din suma totala de plata, prin Ordin de plata doar daca suma de plata depaseste valoarea de 3500 lei. Daca se achita 50% diferenta de 75% se achita inainte ca produsele sa fie livrate. Daca suma de plata este sub valoarea de 3500 lei produsele se platesc integral. Plata se face ordin de plata prin banca in maxim 5 zile de la data comenzii.
- Plata cu cardul in 2-12 rate fara dobanda DOAR prin CREDIT Card emis de oricare din bancile ING Bank | Banca Romaneasca | UniCredit Tiriac | OTP Bank selectand optiunea disponibila in procesul de comanda.

Produsele din acest program care se livreaza prin Curierat (de regula produsele de mici dimensiuni precum masute) si nu se realizeaza la comanda, se pot plati ramburs la livrare numerar sau integral cu ordin de plata prin banca in maxim 5 zile de la data comenzii sau cu cardul in 2-12 rate fara dobanda DOAR prin CREDIT Card emis de oricare din bancile: ING Bank | Banca Romaneasca | UniCredit Tiriac | OTP Bank selectand optiunea disponibila in procesul de comanda.
Montaj Pentru piesele de dimensiuni mari care se livreaza demontate, datorita faptului ca livram in toata tara nu putem oferi servicii de montaj in conditii de siguranta pe intreg teritoriul tarii. Produsele sunt insotite de schite de montaj si contin toate accesoriile si feroneria. Puteti apela dumneavoastra direct la o companie/echipa care ofera servicii de montaj. Pentru a gasi o echipa/companie care ofera servicii de montaj si transport va recomandam o cautare pe google: montaj mobila +...numele localitatii unde locuiti.... Ex: montaj mobila Cluj. In localitatile mai mari, veti putea alege din mai multe optiuni si cu siguranta veti gasi o optiune potrivita. Sfatul Mobilena: desi nu e obligatoriu va recomandam sa cautati o companie care afiseaza pe site si poze cu lucrarile de montaj deja efectuate.
Dimensiuni Birou 1760/763/785
Birou lateral 1548/763/494
Birou mic 1495/763/700
Dulap cu 4 usi 896/2200/474
Dulap ingust cu 2 usi 448/2200/474
Panel lateral - dreapta 120/2200/47
Panel lateral - stanga 120/2200/474
Raft cu 3 sertare 896/2200/474
Raft cu 3 usi si 1 sertar 896/2200/474
Raft ingust (dreapta/stanga) 448/2200/474
Vitrina 6 usi, 3 sertare 2200/2000/580
Vitrina cu 2 usi (dreapta/stanga) 448/2200/474
Vitrina cu 3 usi si 3 sertare 2116/2200/474
Vitrina cu 4 usi 896/2200/474
Constructie - Montat vs Demontat Produsele din acesata colectie se livreaza în stare montata cu exceptia Birourilor, si a Vitrinei cu 3 usi si 3 sertare. Acestea se livreaza impreuna cu schite de montaj, dar nu se asigura montajul.
Tara de provenienta Mobila si Mobilier produse in Polonia dupa un design realizat in Germania
Termen de Garantie 2 ani

Facebook Recenzii

Etichete Produs

Utilizati spatii pentru a separa etichetele. Folositi o singura ghilimea ( ' ) pentru fraze.

Parerile Clientilor

Spune parerea ta.

Parerea ta despre: Ansamblu Mobilier birou Firenze IV

Ce note oferi acestui produs?*
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Procesul de Cumparare
Design
Pret
Calitate