Magazin atestat GPeC

S>kip to Main Content »

Contact

0735 - 652 887
L-V 9:00-17:00

Cosul dvs. de cumparaturi este gol.

Click pe poza pentru a o deschide pe tot ecranul

Argintar ELINA - 0106ARGEK - la Mobilena

Pret Normal: 1841 RON

Pret Special: 1565 RON

DIMENSIUNI si mai multe informatii

Termen de Garantie 2 ani
Constructie - Montat vs Demontat Nu
Tara de provenienta Nu
Grosime panouri laterale Nu
Transport si Montaj in Bucuresti Pentru orasul Bucuresti si imprejurimi este disponibila optiunea de transport plus montaj mai avantajoasa comparativ cu optiunea de transport prin curierat si care va ofera un serviciu complet. Transportul si montajul se plateste suplimentar fata de pretul produselor in oricare varianta: curierat sau transport si montaj printr-o firma specializata. Datorita faptului ca livram in toata tara nu putem oferi servicii de montaj. Puteti apela dumneavoastra direct la orice alta companie doriti. Pentru a gasi o companie care ofera servicii de montaj si transport va recomandam o cautare pe google: montaj mobila Bucuresti ( in cazul altei localitati treceti numele acelei localitati).
Sfatul Mobilena: cautati o companie care ofera si transport, in acest fel veti obtine ambele servicii la pret de 1, oricum un pret mult mai bun decat daca le comandati separat de la 2 firme diferite. In cazul in care optati pentru varianta de transport si montaj, indiferent cu ce firma, procesul de comanda va fi urmatorul:

- Luati legatura cu firma de transport si montaj si discutati pretul.
- Faceti comanda la noi pe site. In procesul de comanda alegeti optiunea de transport: Fara Livrare
- Comenzile care nu se livreaza prin curier nu permit plata ramburs. Singura modalitate de plata disponibila este Plata cu Ordin de Plata prin banca (transfer bancar). Trebuie sa aveti deschis un cont bancar la o banca si suma respectiva in cont
- Ne trimiteti dovada platii ca si raspuns la emailul pe care il primiti de la noi cu proforma. Ulterior va vom trimite adresa depozitului de unde transportatorul va ridica mobila. Zona este sector 2, se poate incarca intre 9-16 de Luni pana Vineri
- Transportul si montajul le platiti cash reprezentatilor firmei, suma fiind cea pe care ati convenit-o cu ei in prealabil
- Ulterior comenzii dupa ce va oferim un termen cand produsele sunt disponibile pentru livrare luati legatura cu firma de transport si montaj si conveniti data si ora livrarii si montajului. Le comunicati adresa de incarcare si orarul ( in care se poate incarca) si ne transmiteti si noua cu 1 zi inainte ziua in care doriti incarcare precum si numele firmai care va face incarcarea pentru dumneavostra astfel incat marfa sa fie pregatita.
Dimensiuni Pentru orasul Bucuresti este disponibila optiunea de transport plus montaj. Aceasta se plateste suplimentar. Va putem pune in legatura cu o firma care face transport, manipulare pana in locuinta si montaj la preturi accesibile, sau puteti apela dumneavoastra direct la orice alta companie. In cazul in care optati pentru varianta de transport si montaj, indiferent cu ce firma, procesul de comanda va fi urmatorul:
- in procesul de comanda alegeti optiunea de transport: fara livrare
- va punem in legatura cu firma de transport, sau o faceti dumneavoastra. Discutati despre pret, data si ora livrarii si montajului.
- plata mobilei se face in avans cu ordin de plata pe baza proformei pe care o primiti de la noi
- dupa primirea dovezii platii veti primi adresa depozitului de unde transportatorul va ridica mobila. Zona este sector 2, se poate incarca intre 9-16 de Luni pana Vineri.
- transportul si montajul le platiti cash reprezentatilor firmei, suma fiind cea pe care ati convenit-o cu ei in prealabil
Disponibilitate Nu
Modalitate de Plata Nu

Facebook Recenzii

Colectii de mobila si mobilier asemanatoare:

Mobila Living moderna ELINA

Mobila Living moderna ELINA

De la: 266 RON

la: 5641 RON

Mobila Sufragerie moderna ELINA

Mobila Sufragerie moderna ELINA

De la: 266 RON

la: 5641 RON

   

Etichete Produs

Utilizati spatii pentru a separa etichetele. Folositi o singura ghilimea ( ' ) pentru fraze.

Parerile Clientilor

Spune parerea ta.

Parerea ta despre: Argintar ELINA - 0106ARGEK

Ce note oferi acestui produs?*
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Procesul de Cumparare
Design
Pret
Calitate