Magazin atestat GPeC

S>kip to Main Content »

Contact

0735 - 652 887
L-V 9:00-17:00

Cosul dvs. de cumparaturi este gol.

Click pe poza pentru a o deschide pe tot ecranul

Dulap suspendat 736 Nuc - la Mobilena

271 RON

Scurta Prezentare

Comoda se poate comanda in completarea oricarei colectii de mobila baie.

Detalii

Mobila de baie corp complementar disponibila in finisaj nuc si 4 finisaje vopsite.

Constructie:
Finsiaj Nuc
Rame usi din lemn masiv de plop si fete usi din lemn multistrat, lateralele din panouri aglomerate melaminate in culoare nuc cu grosime de 16 mm ( la finisajele vosite , lateralele se fac din din lemn multistrat cu grosime de 16 mm )

Finisajele vopsite - ( pentru a le adauga in cos produsele in varianta vopsita va rugam sa faceti o cautare dupa denumirea produsului - eliminati de la sfarsit Nuc -)
Rame usi din lemn masiv de plop si fete usi din lemn multistrat, lateralele din lemn multistrat cu grosime de 16 mm vosite alb , roz, bleu, sau verde.

Grosime :
- 20 mm grosime panouri frontale
- 16 mm grosime panouri laterale
Disponibil intr-un finisaj baituit NUC si in 4 finisaje vopsite Alb 41, Roz 42, Bleu 43, Verde 44
•manere tip inel si butoni ceramici
•5 culori disponibile: pentru finisajul nuc bait aplicat manual cu finisaj opac poliuretanic
•coloane, baze si dulapioare suspendate cu deschidere dreapta sau stanga; etajere interne din sticla

DIMENSIUNI si mai multe informatii

Termen de Garantie 2 ani
Disponibilitate La comanda. Termen de executie 2 saptamani - set complet sau 3 - 4 saptamani - corpuri individuale/auxiliare la care se adauga termenul pentru transport -difera in functie de modalitatea de transport disponibila la comanda. Detalii mai jos.
Modalitate de Plata Comenzile care contin aceste produse, nu se pot livra prin curier din motive de siguranta a produselor, cu exceptia accesoriilot. Modalitatile de plata disponibile sunt:
- plata cu cu ordin de plata prin banca in maxim 5 zile de la data comenzii daca suma de plata este sub 3500 lei sau cu avans de 50% daca suma depaseste suma de 3500 lei, diferenta urmand a se achita inainte de livrare. Plata se face pe baza facturii proforma emisa automat dupa efectuarea comenzii, care contine detaliile necesare platii
- Plata cu cardul in 2-12 rate fara dobanda DOAR prin CREDIT Card emis de oricare din bancile ING Bank | Banca Romaneasca | UniCredit Tiriac | OTP Bank selectand optiunea disponibila in procesul de comanda.
Transport Prin curier se pot transporta doar accesoriile precum etajere, suporti.
Comenzile care contin alte produse precum lavoar si/sau oglinda, sticla si comenzile cu mobilier corp asamblat, nu se pot livra prin curier. Aceste produse se vor transporta prin Transport Specializat cu plata Transportului la Livrare, adica veti plati la livrare contravaloarea transportului, chiar daca alegeti optiunea de transport - Trasnport specializat - in procesul de comanda. In procesul de comanda /ckeckout se va alege optiunea - FARA LIVRARE - Costul transportului il veti plati la livrare (apare 0 pe estimare fiindca nu se plateste la noi ci la transportator), si va va fi comunicat cu exactitate doar cand contractam transport dedicat pe ruta dumneavoastra, adica inainte de livrare. Inainte va putem oferi doar un estimat. Costul difera in functie de localitate si de dimensiunile corpurilor.
Dimensiuni Lungime (cm) x Inaltime (cm) x Adancime (cm):
65 71 21

Dimensiuni Baza La Lungimea bazei se adauga 2 cm datorita lavoarului, celelalte dimensiuni Latime si Inaltime raman cele de mai sus.
Corpuri cu vitrina /sticla Toate corpurile cu vitrina /sticla NU se mai produc. Se pot comanda doar seturile si corpurile in varianta cu usa plina.
Pentru a comanda un corp complementar cu usa plina va rugam sa accesati sectiunea - Baie - Mobilier Bai Clasic - Corpuri Baie Individuale si in functie de produsul dorit puteti selecta o alta subcategorie de exemplu - Dulapuri Baie
Finisaje Nuc
Constructie - Montat vs Demontat Produsele din aceasta colectie se livreaza in corpuri deja asamblate.
Se poate comanda si doar baza cu lavoar fara oglinda. Va rugam sa ne contactati pe email daca doriti pretul pentru baza cu lavoar fara oglinda.
Tara de provenienta Romania

Facebook Recenzii

Etichete Produs

Utilizati spatii pentru a separa etichetele. Folositi o singura ghilimea ( ' ) pentru fraze.

Parerile Clientilor

(1) Evaluare(i)

per pagina
OK Review by
Procesul de Cumparare
Design
Pret
Calitate
Global
45
Am primit exact ceea ce am comandat si asteptat - mobilier adecvat proiectului propus. Multumesc! (Pus la data 02.06.2017)

(1) Evaluare(i)

per pagina

Spune parerea ta.

Parerea ta despre: Dulap suspendat 736 Nuc

Ce note oferi acestui produs?*
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Procesul de Cumparare
Design
Pret
Calitate