Magazin atestat GPeC

S>kip to Main Content »

Contact

0735 - 652 887
L-V 9:00-17:00

Inscrie-te la feed-uri RSS

MOBILIER HORECA

MOBILIER HORECA


Mobilier specializat horeca pentru hotel, restaurant, cafenea sau proiecte speciale si mobila la comanda pentru locuinte


Va ajutam sa dotati cu mobilier specializat horeca, hotelul, restaurantul sau cafeneaua dumneavoastra, propunandu-va mobilierul care se potriveste cel mai bine nevoilor, cerintelor afacerii dumneavoastra si raspunzand criterilor legate de stil, design, raportul cel mai bun pret/calitate, sau alte nevoi specifice.

Pe langa mobilierul horeca, comercializam si mobila la comanda din lemn masiv, in toate esentele, dupa designul dorit pentru locuinte sau spatii diverse. Va ajutam in alegerea mobilierului potrivit spatiului dumneavostra, propunanadu-va mai multe variante de design.

Cunosterea amanuntita a pietei de mobilier specializat horeca este o conditie esentiala pentru luarea celei mai bune decizii pe termen lung legata de dotarea cu mobiler a hotelului, restaurantului sau cafenelei dumneavoastra.

Cunoasterea indeaproape a pietei de mobilier, din toate punctele de vedere (nivel calitatativ, preturi, termene de livrare, seriozitate) combinata cu experienta in achizitii, negociere si contractare de mari volume ne recomanda ca un partener de incredere pentru achizitia mobilierului necesar proiectului dumneavoastra.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Echipa VanzareMobila.ro