Magazin atestat GPeC

S>kip to Main Content »

Contact

0735 - 652 887
L-V 9:00-17:00

Mobila Copii

Mobila Copii

4 Produs(e)

pe pagina

Grid  Lista 

Lista Produse
Seteaza crescator
 • Dormitor copii fetite mdf vopsit SWEET

  SAU Adauga la Lista de Dorinte

  Prezentare

  Mobilierul SWEET este colectia ideala pentru amenajarea camerei fetitei dumneavoastra. Liniile si decoratiunile o fac o colectie speciala pentru fetite.

  Colectia contine mai multe piese printre care birou, oglinda, corp toaleta * se pune peste comoda sau birou. Este colectia completa pentru camera fetitei.

  Sunt disponibile si se pot comanda exclusiv produsele care au pret. Produsele care apar in poze dar nu au pret nu se comercializeaza.

 • Mobila / Mobilier Dormitor camera copii tineret FRANKA

  SAU Adauga la Lista de Dorinte

  Prezentare

  Mobila / Mobilier Dormitor camera copii tineret FRANKA clasica cu prezenta impunatoare din lemn masiv de paltin si tei sculptura realizata manual.

  Executat dupa metode traditionale dar folosind tehnologia moderna.

  Disponibil in mai multe finisaje baituite sau vopsite, care apar in ultimele poze. In poza apare un finisaj vospit alb cu patina argintie.

  In prima poza de la stanga la dreapta, stanga sus, Nuc Inchis ( ca si in poza principala) , sus dreapta - mahon, ( se poate vedea si la sufragerie marilena - http://mobilena.ro/mobila-mobilier-sufragerie-marilena ). Sub mahon avem Nuc si sub Nuc, cele 2 mostre sunt cires. In ultima poza, este finisajul Bazos, care este mai inchis decat finisajul nuc inchis dar mai deschis decat finisajul mahon. Pe langa aceste finisaje se poate opta pentru finisajul de la Dormitor Valera - http://mobilena.ro/mobila-mobilier-dormitor-Valera sau Dormitor Dominus Lux - http://mobilena.ro/mobila-mobilier-dormitor-dominus-clasic-lemn-cu-intarsie.

  Finsaj Vopsit alb sau crem cu sau fara patina, la comanda , mai scump cu 10% decat finisajele baituite. Este disponibil cu patina argintie, maro sau aurie.
  Exemplificare:
  Finisaj vopsit alb cu patina aurie - Dormitor Daria - http://mobilena.ro/mobila-mobilier-dormitor-daria
  finisaj vopsit alb cu patina maro - Dormitor Valera - http://mobilena.ro/mobila-dormitor/mobila-mobilier-dormitor-valera-alb-crem
  finisaj crem cu patina aurie - Bucatarie Elena - http://mobilena.ro/bucatarie/mobilier-mobila-bucatarie-elena-crem
  finisaj crem fara patina - Bucatarie Marilena alb/crem - http://mobilena.ro/bucatarie/mobila-mobilier-bucatarie-marilena-crem

 • Birou / comoda minibar 1usa+1sertar Roma nuc

  SAU Adauga la Lista de Dorinte

  Prezentare

  Masa birou in stil clasic cu design elegant realizat din lemn masiv de fag, panouri aglomerate si panouri mdf (medium density fiber) furniruite cu furnir de fag in finisaj nuc sau cires.

  La cerere colectia se poate realiza si in finisaj alb cu patina.

 • Dormitor copii Alice

  SAU Adauga la Lista de Dorinte

  Prezentare

  LICHIDARE DE STOC !!!

  VA RUGAM SA VERIFICATI DISPONIBILITATE APRODUSELOR INAINTE DE A COMANDA PRINTR-UN EMAIL.
  Dormitorul a fost inlocuit de programul SWEET - > https://www.mobilena.ro/dormitor-copii-fetite-mdf-vopsit-sweet

  Observatie: Exista o diferenta de nunata intre culoarea de la Alice si Sweet.

  Mobilierul Alice este colectia ideala pentru amenajarea camerei fetitei dumneavoastra. Liniile si decoratiunile o fac o colectie speciala pentru fetite.

  Colectia contine mai multe piese printre care biblioteca, birou, oglinda. Este colectia completa pentru camera fetitei.

  Sunt disponibile si se pot comanda exclusiv produsele care au pret. Celelalte care apar in poze dar nu au pret nu se comercializeaza.

4 Produs(e)

pe pagina

Grid  Lista 

Lista Produse
Seteaza crescator