Magazin atestat GPeC

S>kip to Main Content »

Contact

0735 - 652 887
L-V 9:00-17:00

Cosul dvs. de cumparaturi este gol.

Click pe poza pentru a o deschide pe tot ecranul

Somiera / Suport saltea cu cadru metalic si lamele elastice - Dimensiuni multiple - la Mobilena

Pret Configuratie – include TVA: 0 RON

i

Scurta Prezentare

Somierele sunt executate din teava patrata cu latimea de 30 mm si grosimea de 1.5 mm, care nu permit curbarea. Lamelele sunt produse din 7 straturi din lemn startificat de fag iar la sfarsit se foloseste un tehnologie de fierbere pentru a capata elasticitate. In final sunt unse cu ulei de in

Grosimea lamelei este de 8-9 mm,iar latimea de 6.8 mm oferindu-i astfel o rezistenta foarte mare si de lunga durata. Rama este vopsita in camp electrostatic .

Somiera este executata din teava rectangulara de 30 x 30 x 1.5 mm, vopsita in camp electrostatic de culoare gri, cu lamele elastice din fag prinse in casete din plastic.
Lamelele sunt produse din 6-8 straturi din lemn startificat de fag.Grosimea lamelei este de 8-9 mm,iar latimea de 6.8 mm. Este prevazuta cu 5 picioare , 4 picioare pe colturi si unul pe mijloc.
Somiera se poate monta cu sau fara picioare. Pentru stabilitate sporita se recomanda montarea cu picioare. Picioarele sunt demontabile.

Detalii

▪ Cadru metalic intodoit din teava patrata de 30x30x1,5 mm
▪ 5 Picioare din teava patrata. 4 Picioare pe margini si unul pe mijloc. Montarea piciorului de pe mijloc este optionala.
▪ Elemente de consolidare colt din profil metalic
▪ Sipci elastice din furnir tehnic presat in 7 straturi / lamele curbate fag stratificat
▪ Elemente de incastrare din material plastic

Lamele Fag stratificat, 7 straturi
Tehnologie Lamele Încastrate în țeava
Dimensiuni cadru metalic 30 x 30 x 1.5 cm
Înălțime picioare standard 20 cm
Latime (cm): 140/160/180
Lungime (cm): 190/200
Numar lamele 28 - 34 buc
Garanție 60 Luni
Greutate Recomandată 100 Kg/ Persoana. Nu garantam rezistenta in timp peste aceasta greutate.

DIMENSIUNI si mai multe informatii

Termen de Garantie Nu
Disponibilitate Nu
Transport si Montaj in Bucuresti Pentru orasul Bucuresti si imprejurimi este disponibila optiunea de transport plus montaj mai avantajoasa comparativ cu optiunea de transport prin curierat si care va ofera un serviciu complet. Transportul si montajul se plateste suplimentar fata de pretul produselor in oricare varianta: curierat sau transport si montaj printr-o firma specializata. Datorita faptului ca livram in toata tara nu putem oferi servicii de montaj. Puteti apela dumneavoastra direct la orice alta companie doriti. Pentru a gasi o companie care ofera servicii de montaj si transport va recomandam o cautare pe google: montaj mobila Bucuresti ( in cazul altei localitati treceti numele acelei localitati).
Sfatul Mobilena: cautati o companie care ofera si transport, in acest fel veti obtine ambele servicii la pret de 1, oricum un pret mult mai bun decat daca le comandati separat de la 2 firme diferite. In cazul in care optati pentru varianta de transport si montaj, indiferent cu ce firma, procesul de comanda va fi urmatorul:

- Luati legatura cu firma de transport si montaj si discutati pretul.
- Faceti comanda la noi pe site. In procesul de comanda alegeti optiunea de transport: Fara Livrare
- Comenzile care nu se livreaza prin curier nu permit plata ramburs. Singura modalitate de plata disponibila este Plata cu Ordin de Plata prin banca (transfer bancar). Trebuie sa aveti deschis un cont bancar la o banca si suma respectiva in cont
- Ne trimiteti dovada platii ca si raspuns la emailul pe care il primiti de la noi cu proforma. Ulterior va vom trimite adresa depozitului de unde transportatorul va ridica mobila. Zona este sector 2, se poate incarca intre 9-16 de Luni pana Vineri
- Transportul si montajul le platiti cash reprezentatilor firmei, suma fiind cea pe care ati convenit-o cu ei in prealabil
- Ulterior comenzii dupa ce va oferim un termen cand produsele sunt disponibile pentru livrare luati legatura cu firma de transport si montaj si conveniti data si ora livrarii si montajului. Le comunicati adresa de incarcare si orarul ( in care se poate incarca) si ne transmiteti si noua cu 1 zi inainte ziua in care doriti incarcare precum si numele firmai care va face incarcarea pentru dumneavostra astfel incat marfa sa fie pregatita.
Transport GRATUIT Bucuresti si Ilfov la comenzi mai mari de 1500 lei Transport gratuit Bucuresti si Ilfov pana in locuinta pentru comenzi mai mari de 1500 de lei. Instructiuini Daca livrare este in Bucuresti sau ilfov si valoarea depaseste 1500 de lei In procesul de comanda la pasul 3. Metoda Transport - Selectati/ Bifati metoda - Fara Livrare ATENTIE Daca selectati aceasta metoda si valoarea comenzii nu depaseste 1500 de lei va trebui sa refaceti comanda cu transport. NU vom onora aceste comenzi fara plata costului de livrare!
Modalitate de Plata Nu
Constructie - Montat vs Demontat Nu
Dimensiuni Pentru orasul Bucuresti este disponibila optiunea de transport plus montaj. Aceasta se plateste suplimentar. Va putem pune in legatura cu o firma care face transport, manipulare pana in locuinta si montaj la preturi accesibile, sau puteti apela dumneavoastra direct la orice alta companie. In cazul in care optati pentru varianta de transport si montaj, indiferent cu ce firma, procesul de comanda va fi urmatorul:
- in procesul de comanda alegeti optiunea de transport: fara livrare
- va punem in legatura cu firma de transport, sau o faceti dumneavoastra. Discutati despre pret, data si ora livrarii si montajului.
- plata mobilei se face in avans cu ordin de plata pe baza proformei pe care o primiti de la noi
- dupa primirea dovezii platii veti primi adresa depozitului de unde transportatorul va ridica mobila. Zona este sector 2, se poate incarca intre 9-16 de Luni pana Vineri.
- transportul si montajul le platiti cash reprezentatilor firmei, suma fiind cea pe care ati convenit-o cu ei in prealabil
Tara de provenienta Nu
Grosime panouri laterale Nu

Facebook Recenzii

Etichete Produs

Utilizati spatii pentru a separa etichetele. Folositi o singura ghilimea ( ' ) pentru fraze.

Parerile Clientilor

Spune parerea ta.

Parerea ta despre: Somiera / Suport saltea cu cadru metalic si lamele elastice - Dimensiuni multiple

Ce note oferi acestui produs?*
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Procesul de Cumparare
Design
Pret
Calitate